tirsdag den 8. oktober 2013

Faster Gittes små pizzabrød

1 ds flåede tomater el. hakkede
1 flûte 50 cm eller små mini flûtes
25 g smør
1 finthakket løg
1 fed knust hvidløg
1 spsk tomatketchup
1 tsk tørret basilikum
1/4 tsk groft salt
friskkværnet peber
100 g skinke i tynde strimler
100 g revet ost

Kom tomaterne i en skål og hak dem groft.  Hæld dem til afdrypning i en sigte. Skær flûten over i 4 stykker og del på langs. Smør de 8 halve stykker brød med smør.
Bland de afdryppede tomater med løg, hvidløg, ketchup, basilikum, salt og peber.
Fordel blandingen på flûtestykkerne. Læg herpå skinke og ost.
Gratiner brødene midt i ovnen ca. 10 min. ved 225º.
__________

Fra vores (Peter Plys) notesbog med venners opskrifter. Vi fik bogen da vi blev gift ♡

Ingen kommentarer:

Send en kommentar