Vi lavede leverpostej sidst vi slagtede kaniner. Denne portion er lavet af fem kaniner.
500 g lever
100 g fedt/spæk
5 hjerter (kan udelades)
150 g bacon
2 spsk hvedemel
2 løg
2 æg
2 tsk salt
0,5-1tsk peber
2 dl mælk (vi brugte soyamælk)
0,5 dl portvin
100 g fedt/spæk
5 hjerter (kan udelades)
150 g bacon
2 spsk hvedemel
2 løg
2 æg
2 tsk salt
0,5-1tsk peber
2 dl mælk (vi brugte soyamælk)
0,5 dl portvin
Det hele blendes godt til ensartet konsistens, og hældes i forme.
Vi brugte 2 x 0,7 dl aluforme.
Bages ca 1 time ved 200º
Vi brugte 2 x 0,7 dl aluforme.
Bages ca 1 time ved 200º
Vi synes at det smagte godt, men vi kunne godt tænke os lidt mere krydderi næste gang.
Måske lidt ekstra bacon og portvin og evt noget muskatnød.
Måske lidt ekstra bacon og portvin og evt noget muskatnød.
Der kan også bruges lever fra andre dyr, men så passer navnet jo ikke længere ;-)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar