tirsdag den 28. december 2010

Chokoladekage

Opskriften er tyvstjålet fra denne side kristinadaley.dk
Den skulle efter fleres udsagn være ganske fantastisk, men jeg har desværre ikke fået den afprøvet endnu.

Hold på hat og briller for nu præsenteres opskriften på Death By Chocolate:

Bemærk: Kop er lige med cup som er en amerikansk måleenhed. En cup/kop svarer til 0,23658824 liter. Husk det skal være meget præcist ;-)

2 kopper mel
2 kopper sukker
1 kop kakao
2 tsk. natron
1 tsk. salt
2 tsk. vaniliepulver

Alle disse ingredienser blandes sammen og så tilføjes:

2 æg
2 kopper varmt vand
1 kop olie

Det hele røres godt sammen og smides i en form (gerne en springform) og bages i ovnen 30-40 minutter på ca. 175 grader

Glasur:
225 gram flormelis
125 gram smør (smeltet og afkølet)
1/4 kop kakao
1 tsk. vanilje
4-6 spiseskeer mælk

Si de tørre ingredienser ned i en skål og tilføj smør og mælk. Mixes med håndmixer til glasuren er let og luftig. Kom glasuren på den afkølede kage.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar